Tabere Yoga

Începând cu anul 2013 organizăm tabere de Yoga și dezvoltare personală cu diverse teme. Taberele se desfășoară în diverse locuri din țară și străinătate și durează 3 sau 10 zile.

Taberele sunt structurate astfel încât participanții să învețe să pună în practică în viața de zi cu zi tehnicile, metodele de lucru, modul de a privi viața și situațiile cu care se întâlnesc, dintr-o nouă perspectivă pe care, cu răbdare și migală Maestra TARA le-o arată.

Fiecare tabără este atent creată și organizată de Maestra TARA, în funcție de nevoile participanților. De aceea recomandăm ca înscrierea în tabără să se facă din timp.

Pe lângă învățăturile pe care le primesc din partea Maestrei TARA, și care sunt specifice fiecărei tabere în parte,  pentru a învăța un stil de viață sănătos, în fiecare tabără participanții sunt implicați și în activități organizatorice precum pregătirea micului dejun în echipă. De asemenea, învață tehnici de curățare și detoxifiere pe care le pot practica și după terminarea taberei.

Învățăm să lucrăm pe toate planurile Ființei noastre, acordând atenție și corpului fizic și organelor interne. În acest scop, meniul fiecărei tabere este de tip ayurvedic și este corelat cu sezonul de desfășurare al taberei. Folosim fructe și legume de sezon, gătite după principiile bucătăriei ayurvedice, luând în considerare și nevoile fiecărui participant la tabără (alergii, intoleranțe alimentare, etc.).

Ca toate activitățile Centrului Armonia, și taberele sunt deschise persoanelor de toate vârstele. 

Principiul de viață după care ne învață Maestra TARA să trăim fiecare clipă este să fim ca un vas gol, fără păreri, ca să putem primi fiecare experiență care vine la noi așa cum este ea. Doar așa o putem trăi.

Taberele se desfășoară în limba română și, la cerere, asigurăm traducere în limbile engleză și maghiară.

Mai jos sunt temele abordate începând din 2013 până în prezent. Găsiți informații detaliate despre fiecare tabără apăsând direct pe titlurile de mai jos.

Tabere
Tabere
Tabere
Tabere
Tabere
en_USEN