Terapie de cuplu

Trăim non-stop identificați cu structura liniară pe care o numim eu, astfel uitând ce suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm.

Ne zbatem în valuri de gânduri și emoții care ne conduc viața, construim ziduri mentale și atitudini rigide, „de apărare”, considerându-ne separați de ceilalți, de tot ce există.

Nu recunoaștem Adevărul și ne zbatem în labirinturi ce se nasc din propria noastră gândire, crezând că suntem abandonați, incapabili să creștem sămânța Nouă, Proaspătă, Curată de Viață Conștientă.

„Trăim” o pseudo-viață consumând orice, doar ca să ne umplem golul interior.

Partea din noi care nu a fost niciodată deconectată de la Adevăr, așteaptă să fie redescoperită și trăită conștient. Această parte din noi, poate fi redescoperită doar cu condiția să învățăm cum să renunțăm la ceea ce credem că suntem.

În cadrul cursurilor de cuplu, Maestra TARA, ne îndrumă să vedem relațiile pe care le avem, dintr-o perspectivă diferită, dinspre interior spre exterior, nu invers, cum mulți dintre noi suntem obișnuiți.

Relațiile pe care le avem, reflectă realitatea din noi înșine, felul nostru de a simți, de a gândi, de a reacționa, adică felul nostru de a fi.

Pentru a avea relații armonioase este nevoie de echilibrarea energiei feminine și masculine la nivel profund, învățând cum să folosim corect energia în diferite momente.

Energia feminină neechilibrată duce la dezordine, amânare, tristețe, apatie, manipulare, nehotărâre, victimizare și multe altele. Energia masculină neechilibrată duce la rigiditate, duritate, despotism, violențe, încăpățânare, obsesia de a controla și multe altele.

Soluția este să învățăm când să folosim energia feminină și când să folosim energia masculină, fiindcă de ambele e nevoie în funcție de situație, pentru a trăi in armonie cu noi înșine, cu semenii noștri și cu tot ce există în jurul nostru.

 

en_USEN